Szybka wycena spawacza laserowego światłowodowego

Formularz wyceny klienta

Imię(Wymagany)
To pole jest dla celów walidacji i powinny być pozostawione bez zmian.

Szybka wycena

Formularz wyceny klienta

Imię(Wymagany)
To pole jest dla celów walidacji i powinny być pozostawione bez zmian.

Pełne rozwiązanie pod klucz

Mantech Machinery UK posiada ogromny asortyment części i maszyn w swoim zakładzie o powierzchni 32,000 XNUMX stóp kwadratowych w Oldbury
Duży magazyn i części składowane w Mantech HQ w Oldbury w Wielkiej Brytanii.

Większość firm opartych na produktach zaczyna od pomysłu lub produktu, który musi przejść przez wiele etapów, zanim trafi w ręce użytkowników końcowych.

Może to oznaczać, że dana firma musi albo pozyskiwać produkt lub części od producenta, albo jeszcze lepiej wytwarzać produkty samodzielnie.

Istnieje wiele korzyści z przeniesienia produkcji do domu.

• Ścisłe ramy czasowe można o wiele łatwiej dotrzymać, gdy masz kontrolę nad własną produkcją.
  • Wytwarzanie własnych produktów zwykle kosztuje mniej czasu, zmniejszając koszty outsourcingu i zwiększając zyski.
  • Jeśli wystąpi problem z partią produktów, masz całkowitą kontrolę nad rozwiązaniem problemu, bez czekania, aż firma outsourcingowa rozwiąże problemy.
  • Zadowoleni klienci będą mogli znacznie szybciej wytwarzać prototypy we własnym zakresie, bez wyjaśniania potrzeb klienta zewnętrznej firmie produkcyjnej.

W Mantech UK Ltd od ponad 20 lat dostarczamy wysokiej jakości, dokładne i niedrogie maszyny klientom w całej Wielkiej Brytanii i Europie. Dzięki filiom w Polsce, Irlandii, Rumunii i Rosji dysponujemy unikalną siecią wiedzy w całej grupie. Cała ta wiedza jest scentralizowana w naszej centrali w Oldbury w West Midlands.

Dzięki dużemu obiektowi o powierzchni 32,000 XNUMX stóp kwadratowych, mieszczącym specjalistów w następujących głównych obszarach naszej działalności:

• CNC
  • CO2 Laser
  • Stoły do ​​cięcia plazmowego CNC
  • Maszyny z laserem światłowodowym
  • Prasy krawędziowe
  • Hydrauliczne i mechaniczne nożyce gilotynowe
Szkolenie z obsługi routerów CNC w Wielkiej Brytanii
CNC
Maszyny laserowe CO2 w Normandii, Surrey
CO2 Laser
Cyfrowy stół do cięcia
Cyfrowe stoły do ​​cięcia
Stół do cięcia plazmowego CNC Tipton, Devon.
Stoły do ​​cięcia plazmowego CNC
Instalacja wycinarki laserowej światłowodowej Plymouth, Wielka Brytania
Maszyny do cięcia laserem światłowodowym
Instalacja prasy krawędziowej 3.2 m 100 ton dla tego producenta wind w Leeds.
Prasy krawędziowe

Dysponujemy ogromną liczbą pracowników posiadających umiejętności wymagane do obsługi naszych klientów. W ramach tego dużego obiektu mamy również duże ilości części i maszyn na stanie, gotowych do wysyłki i instalacji.

Możemy zaoferować to, czego większość mniejszych firm nie może zaoferować, to kompletne rozwiązanie „pod klucz” dla szeregu różnych branż. Od pierwszego kontaktu do drugiej, trzeciej, czwartej maszyny i nie tylko! Zapewniamy Twojej firmie odpowiedni zestaw maszyn do Twoich potrzeb produkcyjnych, w połączeniu z naszym wiodącym w branży działem serwisu, jesteś w bezpiecznych rękach.

Dostarczamy nasze wysokiej jakości, łatwe w użyciu maszyny do wielu różnych branż i sektorów, takich jak:

• Inżynieria kosmiczna
  • Inżynieria morska
  • Inżynier automatyki
  • Generalna fabrykacja
  • Robienie znaków
  • Producenci tworzyw sztucznych
  • Obróbka drewna
  • Branże specjalistyczne
  • Produkcja mebli
  • Produkcja podzespołów elektrycznych
  • Inżynieria medyczna

Lista nie jest wyczerpująca, zaopatrujemy wiele innych obszarów, takich jak spersonalizowane rynki upominków i rękodzieła.

Możemy zaoferować pełne rozwiązanie „pod klucz” Twoich problemów i potrzeb produkcyjnych z następującymi typami urządzeń, niezależnie od tego, czy jest to jedna maszyna, czy 10.

Dzięki naszym ciągłym badaniom i rozwojowi nowych funkcji, a nawet nowych gam/maszyn (takich jak nasze Spartańskie plotery CNC), nasze maszyny nie mają sobie równych.

Najlepszy tani router CNC w Wielkiej Brytanii
Wprowadzenie NOWEJ gamy niedrogich ploterów CNC.

Wraz z naszym doświadczonym zespołem inżynierów dostarczymy i zainstalujemy Twoją nową maszynę, która będzie obejmować oprogramowanie i szkolenie, a także wiodącą w branży gwarancję, dającą Ci pewność zakupu, że jeśli w dowolnym momencie pojawi się problem, zapewnimy Ci ochronę. Ponadto oferujemy rozszerzone programy gwarancyjne na wszystkie nasze maszyny.

Oferujemy w pełni bezstronne doradztwo techniczne, dostarczamy maszynę, instalujemy i szkolimy operatorów w zakresie bezpiecznego użytkowania zarówno oprogramowania, jak i sprzętu, udzielamy najlepszej w branży gwarancji i pełnego wsparcia technicznego przez telefon i e-mail.

Mantech Machinery, pełne rozwiązanie „pod klucz”, które zaopatruje Twoją firmę w wysokiej jakości maszyny za mniej.

Już dziś sprowadź produkcję we własnym zakresie, zacznij od skontaktowania się z naszym technicznym zespołem ds. sprzedaży, który udzieli wskazówek i najlepszych porad na temat tego, czego możesz potrzebować do rozpoczęcia produkcji.

Szybkie linki

Mantech (Wielka Brytania) Ltd