Szybka wycena spawacza laserowego światłowodowego

Formularz wyceny klienta

Imię(Wymagany)
To pole jest dla celów walidacji i powinny być pozostawione bez zmian.

Szybka wycena

Formularz wyceny klienta

Imię(Wymagany)
To pole jest dla celów walidacji i powinny być pozostawione bez zmian.

Aktualizacja dotycząca epidemii COVID-19

Nasza odpowiedź na obecną sytuację związaną z epidemią koronawirusa.

Naszym najwyższym priorytetem jest zapewnienie bezpieczeństwa naszemu zespołowi, klientom i partnerom biznesowym w tych niepewnych czasach.

Wdrożyliśmy szeroki zakres zasad biznesowych w oparciu o wytyczne rządu Wielkiej Brytanii i NHS. Zasady te będą obejmować ograniczenia dotyczące odwiedzających, ograniczenia w podróżowaniu, zwiększone procedury sprzątania i elastyczne harmonogramy pracy.

Będziemy monitorować wszystkie nasze zasady, a niektóre z nich mogą ulec zmianie w miarę upływu czasu. Będziemy Cię informować na bieżąco, jak i kiedy to zrobimy.

Mantech stosuje podejście „biznes jak zwykle!"

Nasz zespół profesjonalistów, począwszy od magazynu i sprzedaży, a skończywszy na pomocy technicznej, jest gotowy do pomocy. Dla tych klientów, do których nie możemy dotrzeć, oferujemy zdalną pomoc techniczną za pomocą Teamviewer i/lub Zoom.

Nasz łańcuch dostaw pozostaje nienaruszony.

Nie ma to wpływu na nasze dostawy maszyn i części. Nasz magazyn ma wiele zapasów, a wkrótce pojawią się nowe zapasy. Chociaż czasy mogą być trudne, wdrożyliśmy nasze procedury, aby zapewnić naszemu zespołowi, że koła się toczą tutaj w Mantech HQ, zapewniając, że kontynuujemy nasze „podejście biznesowe bez zmian”.

Chcielibyśmy skorzystać z okazji i życzyć wszystkim naszym obecnym klientom wszystkiego najlepszego w tych niepewnych czasach.

Szybkie linki

Mantech (Wielka Brytania) Ltd