Siedziba główna: Heywood Wharf, Mucklow Hill, Halesowen B62 8DJ
Biura w: Irlandii, Polsce, Rumunii, Słowacji.

sales@mantechmachinery.com

WYŚLIJ E-MAIL DO NASZEGO ZESPOŁU SPRZEDAŻY TECHNICZNEJ

Pełne rozwiązanie pod klucz

Mantech Machinery UK posiada ogromny asortyment części i maszyn w swoim zakładzie o powierzchni 32.000 stóp kwadratowych w Oldbury.
Duży magazyn części zamiennych w siedzibie głównej firmy Mantech w Oldbury, Wielka Brytania.

Większość firm opartych na produktach zaczyna od pomysłu lub produktu, który musi przejść przez wiele etapów, zanim trafi w ręce użytkowników końcowych.

Może to oznaczać, że dana firma musi albo zaopatrywać się w produkt lub części u producenta, albo jeszcze lepiej - sama wytwarzać produkty.

Istnieje wiele korzyści płynących z przeniesienia produkcji do wewnątrz firmy.

• Ścisłe terminy mogą być dotrzymane o wiele łatwiej, gdy masz kontrolę nad własną produkcją.
  • Produkcja własnych produktów kosztuje Cię zazwyczaj mniej czasu, co zmniejsza koszty outsourcingu i zwiększa zyski.
  • Jeśli wystąpi problem z partią produktów, masz pełną kontrolę nad rozwiązaniem problemu, nie musisz czekać na rozwiązanie problemów przez firmę outsourcingową.
  • Szczęśliwsi klienci, będziesz w stanie produkować prototypy produktów znacznie szybciej we własnym zakresie, bez konieczności wyjaśniania, czego klient chce od zewnętrznej firmy produkcyjnej.

W Mantech UK Ltd. od ponad 20 lat dostarczamy wysokiej jakości, dokładne i niedrogie maszyny dla klientów w całej Wielkiej Brytanii i Europie. Dzięki filiom w Polsce, Irlandii, Rumunii i Rosji posiadamy unikalną sieć wiedzy w całej grupie. Wiedza ta jest scentralizowana w naszej siedzibie głównej, znajdującej się w Oldbury, West Midlands.

W dużym obiekcie o powierzchni 32.000 stóp kwadratowych znajdują się specjaliści w następujących podstawowych obszarach naszej działalności:

• Plotery CNC
  • Laser CO2
  • Stoły do cięcia plazmowego CNC
  • Maszyny do laserów włóknowych
  • Hamulce wciskane
  • Hydrauliczne i mechaniczne nożyce gilotynowe
Szkolenie na ploterach CNC UK
Plotery CNC
Maszyny laserowe CO2 w Normandy, Surrey
Laser CO2
Cyfrowy stół do cięcia
Cyfrowe stoły do cięcia
Stół do cięcia plazmowego CNC Tipton, Devon.
Stoły do cięcia plazmowego CNC
Instalacja do cięcia laserem włóknistym Plymouth, Wielka Brytania
Laserowe maszyny do cięcia włókien
Instalacja prasy krawędziowej 3,2 m 100 ton dla producenta wind w Leeds.
Prasy krawędziowe

Dysponujemy licznym personelem o umiejętnościach niezbędnych do obsługi naszych klientów. W tym dużym zakładzie posiadamy również duże ilości części zamiennych i maszyn gotowych do wysyłki i instalacji.

Możemy zaoferować to, czego większość mniejszych firm nie może, czyli pełne rozwiązanie "pod klucz" dla wielu różnych branż. Od pierwszego kontaktu do drugiej, trzeciej, czwartej maszyny i nie tylko! Zapewniamy Twojej firmie odpowiedni zestaw maszyn dla Twoich potrzeb produkcyjnych, w połączeniu z naszym wiodącym w branży działem serwisu, jesteś w bezpiecznych rękach.

Dostarczamy nasze wysokiej jakości, łatwe w użyciu maszyny do wielu różnych branż i sektorów, takich jak:

• Inżynieria lotnicza i kosmiczna
  • Inżynieria morska
  • Inżynieria samochodowa
  • Produkcja ogólna
  • Tworzenie znaków
  • Producenci tworzyw sztucznych
  • Obróbka drewna
  • Branże specjalistyczne
  • Produkcja mebli
  • Produkcja części elektrycznych
  • Inżynieria medyczna

Lista ta nie jest wyczerpująca, dostarczamy produkty do wielu innych obszarów, takich jak spersonalizowane prezenty i rynki rzemieślnicze.

Możemy zaoferować pełne rozwiązanie pod klucz dla Twoich problemów produkcyjnych i potrzeb z następującymi typami urządzeń, czy to jedna maszyna, czy 10.

Dzięki naszym ciągłym badaniom i rozwojowi w zakresie nowych funkcji, a nawet nowych serii/maszyn (takich jak nasze plotery Spartan CNC), nasz park maszynowy nie ma sobie równych.

Best Cheap CNC Router UK
Nowa gama przystępnych cenowo ploterów CNC.

Z naszym zespołem inżynierów ekspertów, dostarczymy i zainstalujemy Twoją nową maszynę, która będzie zawierać oprogramowanie i szkolenie, wraz z wiodącą w branży gwarancją, dając Ci pewność, że jeśli w dowolnym momencie, problem pojawi się, mamy cię pokryte. Na dodatek, oferujemy również rozszerzone programy gwarancyjne na wszystkie nasze maszyny.

Oferujemy Państwu pełne, bezstronne doradztwo techniczne, dostarczamy maszynę, instalujemy i szkolimy operatorów w zakresie bezpiecznego korzystania z oprogramowania i sprzętu, udzielamy wiodącej w branży gwarancji oraz zapewniamy pełne wsparcie techniczne przez telefon i pocztę elektroniczną.

Mantech Machinery, pełne rozwiązanie pod klucz do dostarczania Twojej firmy z wysokiej klasy, jakości maszyn za mniej.

Zacznij od skontaktowania się z naszym zespołem sprzedaży technicznej, który pomoże Ci doradzić, czego możesz potrzebować, aby rozpocząć produkcję.

Mantech Machinery - frezarka CNC, wycinarka laserowa, laser włóknowy, prasa krawędziowa, plazma CNC, gilotyna

Zapytaj o ofertę

Już dziś poproś o ofertę na jedną z naszych maszyn. Dlaczego nie poprosić nas o demonstrację maszyny?

Formularz ofertowy Mantech

• Proszę wybrać opcję z listy rozwijanej
  • To pole służy do celów walidacji i powinno pozostać niezmienione.

Informacje kontaktowe